А ако ви кажем, че вече има местенце, което съчетава майсторска крафт бира, свеж морски бриз, чудесна атмосфера и вкусни мезета? Да, звучи чудесно и е истина! Нарича се CRAFT Beer and Meat. Най-новото заведение на Пристанище Варна отвори в началото на месец юни и вече посреща феновете на крафт бирата и любителите на чудесните бургери, ребърца и други изкушения.

a

За нас

a a
Бира, мезе, море и още нещо…

Отпиваш бавно от изпотената чаша, докато последните лъчи на деня се отразяват по ледените ѝ капчици. Поглеждаш напред и усещаш свежия бриз, залезът танцува с леките морски вълни, а ти се наслаждаваш на момента с пивка крафт бира…

Знаем как да подарим емоции на нашите клиенти и затова създадохме CRAFT Beer and Meat

Неочаквано добра комбинация от крафт бира, невероятна атмосфера и перфектна панорама към залива посреща клиентите. Ние носим истинския дух на Морската столица и то не само, защото CRAFT Beer & Meat е буквално на метри от морето. Тук се съчетават традиции и модерно излъчване, бърз ритъм и моменти на релакс и наслада. Ако нямаш търпение да ни посетиш, почакай да ти споделим, че имаме и огромен LED екран, на който всички спортни събития носят наслада.

a a
Бирата

Крафт бирата в нашето заведение носи емблематичното име Frik&S - от Рудолф Фрик и Фридрих Сулцер – едни от първите официални пивовари в страната. През 1881 г. двамата швейцарци с предприемчив дух идват в България да работят на строящата се тогава железница и избират Пловдив за място, на което да построят своята пивоварница.

И до днес днес занаятчийските пива, създавани в Пивоварницата, радват и обединяват бирените почитатели със своя неповторим вкус, качество и щипка българска традиция.

a a
Атмосферата

В CRAFT Beer and Meat сме се погрижили всеки да се чувства комфортно. Имаме голям бар, два етажа, открити площи и различни типове маси и сепарета. Подходяща локация да дойдете и да разпуснете с приятели или пък със семейството. На разположение на малчуганите и за удобство на техните родители, разполагаме и с детски кът.

Стремим се да имаме богато меню, което да отговори на високитe и разнообразни изисквания на нашите клиенти. Бургерите, ребърцата и другите ни BBQ изкушения определено са един от акцентите ни, и повярвайте, вървят перфектно с Frik&S!

Очакваме ви

на истинско крафт изживяване

Separator image
0
КОЛИЧКА
  • No products in the cart.